Rybí speciality v Teplicích i v roce 2017
Tradiční gastronomická akce je na programu v hotelové restauraci Prince de Ligne. Po roce se sem vracejí Dny rybích specialit, které příznivce dobré kuchyně potěší ve dnech 23. - 29. ledna 2017. Akce je každoročně velice oblíbená a jídelní lístek bude i letos bohatý. Těšit se můžete pokrmy z kapra, halibuta, tuňáka, mořského vlka, chobotnice, pražmy nebo krevet. Chybět nebude ani sladká tečka či vybraná vína.
Pořádání gastronomických akcí má v hotelu Prince de Ligne velkou tradici. V dubnu se v hotelové restauraci představí již podevatenácté slovenská kuchyně, kterou zde bude i v letošním roce reprezentovat mistr kuchař Braňo Petrovič z Trenčianských Teplic. Jídelní lístek rybích specialit najdete níže a kliknutím si ho můžete zvětšit. (pr)
|
©2000-2010 Všechna práva
vyhrazena, Agentura IS, e-mail:
agenturais@agenturais.cz | Tip: Kino Teplice, MHD Teplice, Krušné hory a Krušnohorci
|